Kjør som en rallysjåfør

Neida, vi mener ikke at du skal legge inn en sleng i 160 på landeveien. Vi tenker mer på hvordan du kan få bilen din til å se ut og føles som en rallybil. I en tidligere artikkel har vi sett på hvordan du kan låne penger til rallysport, og den artikkelen kan være vel verdt å ha i mente også her, når vi snakker om det til dels kostbare utstyret som skal til for å få rallyfølelsen.

Lysene

Vi starter med noe så enkelt som lysene. Som de fleste vet, kjører rally ofte også på kveld- og nattestid, og da er selvfølgelig fjernlys en svært viktig del av utstyret man må ha på bilen. Når det gjelder alt innen sporty fjernlys, finner du det for tiden på den kule nettsiden til https://nordeye.com/, der du finner mange forskjellige varianter som kan være aktuelle når du skal style din bil.

Nå er det runde ekstralys som er inn, og merker som Lazer og NBB er spesielt populære. Xenon-lys er litt dyrere, men er jammen verdt prisen. En annen løsning hvis det skorter litt på budsjettet er såkalt Briod-lys, som også gir et kult inntrykk. Alle disse finner du også i prisklasser som er overkommelige, fra 3 000 til 5 000 kroner per stykk. Det er ikke så mye, egentlig, når man tenker på at ekstralys er et must for å få den gode rallyfølelsen i bilen. Du kan også få kjente produkter som Lazer Linear, men da snakker vi prisklassen et hakk over, med prislappen på rundt 10 000 kroner. Heldigvis har det nå blitt sånn at det er lov å ha så mange ekstralys man vil på bilen!

Frontbøyle

En frontbøyle kan også være et aktuelt alternativ. Også dette finner du hos https://nordeye.com/, som har et bredt utvalg av det meste. Frontbøyler er spesifikt laget for den bilmodellen du har, så du må kjøpe en som er rett tilpasset. Frontbøyle er kanskje ikke akkurat rally, men det er heller en måte å gi bilen et mer sporty og offroad preg. Det gjelder uansett bil, selv en solid transportør som Rav 4 kan man få tak i frontbøyle til, da snakker vi om rundt 8 000 kroner. Snakker vi en mer arbeidspreget bil som faktisk kan ha behov for en frontbøyle, som en Landcruiser, kan prisen bli nærmere 10 000.

Uansett er det lett å gjøre bilen mer sporty og sikker med produktene til https://nordeye.com/- Kanskje blir man aldri så heldig at man får kjøre rally, men det er lov å drømme.

Leave a Comment