Hvordan kle seg som rallytilskuer en varm sommerdag

Rally er en fantastisk sport å se på, enten du er en hardbarket fan eller bare på utkikk etter en spennende dag utendørs. Men når temperaturen stiger, kan det være utfordrende å kle seg passende for anledningen. Her er noen tips for å se bra ut og føle deg komfortabel i varmen.

Unngå for stramme klær

Først og fremst, gå for løst og luftig tøy. Bomull eller lin er gode valg, da de puster godt og holder deg kjølig. Unngå stoffer som polyester eller nylon som kan føles klebrige mot huden når det er varmt og spennende på et rallyløp du er tilskuer på.

Maxi kjoler for damer

En maxi kjole fra NA-KD er et flott valg for kvinner, da det gir deg full bevegelsesfrihet mens det holder deg nedkjølt og stilfull. Vi anbefaler en maxi kjole NA-KD, som er laget av et mykt og pustende stoff og har enkel, elegant design som passer perfekt til rallyet.

Shorts og T-skjorte for herrer

For menn, kan en kortere bukse og en T-skjorte eller skjorte være et godt valg. Unngå dressbukser eller lange bukser som kan føles for varme og ubehagelige i varmen.

Husk også å ta med solbriller og solkrem, og å holde deg hydrert hele dagen. Med disse tipsene, vil du se bra ut og føle deg komfortabel i varmen, mens du nyter rallyet.

Rally i Norge

Leave a Comment