Lån penger til KJS rallysport!

Har du en drøm om å begynne med rally? Kanskje du ikke har ambisjoner om å bli den neste Petter Solberg, men likevel er interessert i å prøve deg i sporten. Da finnes det muligheter for deg. Men rally koster penger. Det er ikke bare utgifter til å kjøpe selve bilen, men fortløpende utgifter som kan bli temmelig store. Hvis du har smått med sparepenger på kontoen, kan du heller ta opp et forbrukslån uten sikkerhet, eller SMS-lån som det også kalles. Dette er en felles betegnelse for mindre lån som du kan få på dagen. KJS rally står for for Competition Car Driving. Dette betyr rally for amatører. Les videre i denne artikkelen og vi skal forklare deg hva som kreves av deg for å få et slikt lån og hva KJS Rally egentlig er.

Hva er KJS Rally egentlig?

KJS rally er for vanlige folk, med det mener vi amatørsjåfører som liker fart og spenning og vil konkurrere om de beste løpstidene sammen med andre likesinnede som dyrker rallysport som sin store lidenskap. I denne grenen bruker du din egen bil. Det sagt, trenger du ikke å bestå noen vanskelige tester for å delta i løpene slik som tilfellet er med ordinære rallyløp. I hver bilklubb vil du lære alt om hva konkurransene innebærer. Hvis du ønsker å komme i kontakt med erfarne rallyfolk som kan hjelpe deg med å melde deg inn i en bilklubb, finnes det en lang rekke klubber som du kan sjekke ut på nettet.

Finansiering med forbrukslån uten sikkerhet (SMS-lån)

Men, som innledningsvis nevnt koster det penger å drive med rallysport i dag. Derfor kan det å ta opp et forbrukslån uten sikkerhet på nettet såkalt smslån kanskje være et godt alternativ for deg for å kunne komme raskt i gang med din nye hobby. Det er imidlertid noen kriterier som du må oppfylle før du kan sende inn lånesøknaden(e). De ulike låneselskapene som du finner på nettet, har også deres ulike krav til lånesøker. Men noen av dem er felles for alle. Her er de viktigste kriteriene som samtlige låneselskaper stiller:

Kriterier for å få SMS-lån

Først og fremst er det et standard krav at du har en ryddig privatøkonomi og en fast årlig inntekt på minst 125.000 kroner. Deretter kan du ikke ha noen betalingsanmerkninger eller aktive innkassoer. Du må også ha hatt fast bostedsadresse i Norge i minst 3 av de siste årene og ha fylt 20 år. Oppfyller du disse kravene er det ingenting som tilsier at du ikke kan signere med BankID og få lån til å starte KJS rally i løpet av veldig kort tid.

Sjekk ut lånetilbudene fra de forskjellige låneselskapene på nettet og finn det SMS-lånet som passer best for deg og din private økonomi.

Leave a Comment