Spennende rallyferie i Norge for deg med små barn

En reise på rallyferie i Norge med små barn kan være en spennende og minnerik opplevelse for hele familien. Norges naturskjønne landskap og varierte terreng gjør det til et ideelt sted for en rallytur, enten du følger med som tilskuer eller er med i konkurranser. Med små barn på turen er det viktig å planlegge godt for å sikre at alle har det komfortabelt og gøy.

Pakk riktige barneklær

Når du skal pakke barneklær til en rallyferie, er det viktig å tenke på det skiftende været som Norge er kjent for. Selv om det er sommer, kan temperaturen variere kraftig, spesielt i fjellområder eller ved kysten. Pakk derfor lag-på-lag-klær som gjør det enkelt å justere antrekket etter temperaturen. Ullundertøy er en god investering, da det holder barna varme selv om det blir vått.

En god, vanntett jakke er helt nødvendig, i tillegg til regnbukser og gummistøvler. Solide sko som er behagelige å gå i, og som tåler både grusveier og gjørmete stier, er også viktig. Husk også å pakke med hatter, luer og hansker, samt solkrem og solhatt dersom dere ferdes i åpent terreng. Hvis du ønsker å kjøpe noe nytt til turen, anbefaler vi at du tar en titt på utvalget hos Kids Brand Store – der har de et bredt utvalg med klær som barna garantert vil like.

Andre tips til turen

Vi anbefaler at du velger rallyarrangementer som har familievennlige fasiliteter, som lekeområder og trygge oppholdsområder. Det kan også være lurt å ha med snacks, leker og underholdning som holder barna opptatt under lengre kjøreøkter eller ventetid mellom etappene. Pauser er viktig for alle, men spesielt for barna. Stopp ofte for å la barna strekke på beina og få frisk luft. Norge byr på mange fine rasteplasser og flotte stoppesteder, så benytt sjansen til å nyte utsikten og ta noen bilder.

Da gjenstår det bare å ønske dere en god tur.

Leave a Comment