Rallyinspirert kostyme til Halloween? Start planleggingen!

Når sommeren går mot slutten er Halloween rett rundt hjørnet! Hvis du vil kle deg i tidenes skumleste rallykostyme, er det lurt å starte planleggingen allerede nå.

Halloween vokser stadig i popularitet og for å få tak i best mulig kostyme er det lurt å være tidlig ute. Når den store dagen nærmer seg blir ting fort utsolgt. Derfor anbefaler vi å se etter det du trenger til halloween nå.

Noe eget og noe nytt

Et rallykostyme er nok vanskelig å få tak i, så vi anbefaler rett og slett å ta på deg rallydressen. Bruk det du har, men sjekk gjerne nettbutikken vi linket til ovenfor. Tilbehøret til dette kostymet blir nemlig svært viktig. Her kan du kjøre på med parykk, skumle kontaktlinser, en maske eller spesialeffektsminke. Dersom du er redd for å få flekker på dressen din, kan du spørre noen du kjenner om de har en dress de ikke bruker lenger. Se også bruktseksjonen på finn.no.

Forslag til rallyinspirerte kostymer

Nedenfor finner du noen forslag til rallyinspirerte kostymeideer. Vi gjør oppmerksom på at ideene kan virke støtene i enkelte miljøer, da rally er en ekstremsport hvor folk faktisk både kan skade seg og dø. Trå derfor varsomt og tenk deg om. Kanskje er forslag nummer to det lureste.

  • Skadet rallysjåfør.

Kjøp teaterblod, og sårsminke med silikon. Her kan du enten forme silikonen selv og male det med teaterblod så det ser ut som åpne sår, eller kjøpe en ferdig pakke. Bandasjer en hånd og sørg for at den også ser blodig ut. Bruk gjerne litt teatersminke, så du kan sminke blåmerker i ansiktet og på den andre armen.

  • Zombie-rallysjåfør.

Her følger du de samme stegene som ovenfor, men ta det et steg videre. Mal huden gråhvit med teatersminke, kjør på med masse silikonsår. Gå også gjerne for hvite, røde eller isblå kontaktlinser. Du finner også en silikonzombienese på nettsiden, i likhet med et eget sminkesett tilpasset zombiekostymer. Vi anbefaler også svart tannlakk, så det ser ut som at du mangler en tann eller to. Dersom dette virker som mye styr kan du også gjøre det enkelt: Kjøp en zombiemaske. Disse finnes i mange varianter og ser fryktelig skumle ut.

  • Rallysjåfør-lik

Dersom du skal være et lik som har oppstått fra de døde, trenger du ikke så mye utstyr. Et gammelt lik har ikke blødende sår, men ser kanskje heller litt blålig og innskrumpet ut. Kjøp teatersminke og smink deg hvit og blålig i ansiktet. Du kan gjerne bruke en mørkere farge til å lage innhulede kinn og innsunkne øyne. Kontaktlinser er også en god idé. Dersom du vil se litt mindre ut som deg selv kan du også skaffe en parykk.

  • Monster-rallysjåfør

Det finnes mange monstermasker på markedet, for eksempel ulike varianter av Frankenstein. Nettbutikken vi linket til har også en metallaktig maske med skumle tenner. Dersom du ikke vil bruke en maske, anbefaler vi grønn eller blå teatersminke.

Leave a Comment