Grip sjansen

Om man skulle være så heldig at man har et rally i nærheten av der man bor, eller i det hele tatt nære nok til at det er logisk at det ikke er for langt unna, så bør man gripe den sjansen når man kan. Det betyr ikke så mye hva man gjør, men det er sjelden at man får se rally i Norge, og siden det er en utrolig spennende sport, så bør vi også kunne utnytte muligheten. Er du syk så bli frisk via kry eller andre ting. Det er som sagt ikke så viktig hva man gjør, så lenge man faktisk gjør det.

Bilsport generelt er en utrolig populær sport, og vi i Norge er jo generelt veldig glade i det, så det ville føltes litt synd om vi ikke tok vare på mulighetene når vi har de. Det er ikke sånn at de aller største mesterskapene i verden kommer hit. Det er lenge til Formel 1 tar en tur til Norge, det samme med WRC, da de eksisterer allerede i både Finland og Sverige. Så vi må ta til takke med det vi får, og hvem vet, viser vi nok interesse og får en stor supporterbase også her, så kanskje vi er så heldige i fremtiden at vi får besøk av disse store mesterskapene. Det ville i hvert fall vært veldig gøy.

Rally var en sport som i Norge først og fremst ble veldig populær på grunn av Petter Solberg og det faktum at han ble verdensmester i 2003. Da vi er en ganske liten befolkning så er det begrenset hvor mange sporter vi kan være oppmerksomme på, og det er naturlig at visse faller ut. Spesielt i konkurranse med fotball, langrenn og håndball. Det ligger i vår kultur, og bilsport er noe som kanskje også er vanskelig å nå opp i, spesielt siden man må ha ganske mye penger og sponsorer for å kunne konkurrere på et høyt nok nivå. Kanskje den utilgjengeligheten gjør det vanskelig for de fleste, i tillegg til at det jo faktisk er ganske farlig. Er man ikke dyktig nok setter man seg selv og andre i fare, fordi hastighetene man kommer opp i er helt ekstreme. Det er et spesielt type menneske som klarer å håndtere det på en så god måte at man i tillegg kjører fort, noe som jo er hele poenget med bilsport.

Så ved å få slike konkurranser mer til Norge, så kan man kanskje også øke oppmerksomheten rundt det her i landet, og inspirere unge jenter og gutter til å kjøre bil. Som sagt, det er spesielle typer av mennesker som klarer det, men det gjør det enda mer belønnende når vi får noen som Petter Solberg som faktisk vant.

Leave a Comment